AG Hijstechniek

Close

Direct contact

Bel ons op +31 (0)6 31 56 44 71 of vul het contactformulier in.

AG Hijstechniek is een jong bedrijf gevestigd in het Twentse Ootmarsum. Met onze ambitie en vakbekwaamheid is geen klus te zwaar! AG Hijstechniek is uniek in deze regio vanwege het scala aan minihijskranen. Deze kranen zijn lichtgewicht en compact, wat het makkelijk maakt om complexere klussen te klaren. Naast de minihijskranen levert AG Hijstechniek ook glaszuigers voor het heffen van glasplaten.

Veiligheid en service

Veiligheid is voor ons van het grootste belang. Wij beschikken over alle certificaten die nodig zijn om ons werk goed en veilig uit te kunnen voeren. Zo wordt de veiligheid op de bouwplaats volledig gegarandeerd. Naast hijs- en hefmiddelen, zorgen wij ook voor een uitstekende service en vriendelijk contact, zowel voorafgaand als tijdens de klus! Dit maakt AG Hijstechniek tot een betrouwbare partner voor al uw hef- en hijsbehoeften.

Geen enkele klus is hetzelfde en voor alles dient een goede voorbereiding. Wij helpen u graag met het zoeken naar uw oplossing. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Meer weten?

Vraag naar de mogelijkheden